nieuws

Warme bakker weer op tv

Nieuws

Warme bakker weer op tv

Van 17 tot en met 29 september zijn de tv-spots ‘Met zorg gemaakt, met smaak gegeten’ weer te zien op de Nederlandse tv.

In de imagocampagne van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) en Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA) draait het om wat de warme bakker en banketbakker zo bijzonder maakt: de toewijding, passie en liefde voor het vak, die vaak van generatie op generatie wordt doorgegeven. In totaal worden circa 630 tv-spots uitgezonden via Nederland 1, 2, 3, de RTL-zenders en de regionale publieke zenders.

Goede score

De tv-commercial scoorde goed in een consumentenonderzoek van TNS-Nipo. De consument beoordeelde de tv-commercial als leuk en geloofwaardig en is vanaf nu ook te  bekijken op www.warmebakker.nl. Op de campagnesite zijn diverse filmpjes te zien over bakkers en banketbakkers.

Samenwerking

De campagne is een activiteit van de Commissie Detailhandel Brood en Banket van het HBD en HBA, waarin de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemers Vereniging (NBOV), FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen samenwerken.

Reageer op dit artikel