nieuws

Volkoren op de radio

Nieuws

Volkoren op de radio

Vanaf vandaag klinkt de boodschap ‘Wat je ook doet, volkoren is altijd goed’ 2 weken lang zo’n 500 keer op 5 populaire radiostations.

Samen met advertenties in magazines en een banners op websites zoekt de volkorencampagne zo de kracht van de herhaling. In de radiospot krijgt de slogan ‘Wat je ook doet, volkoren is altijd goed’ een stem en horen luisteraars de glasheldere boodschap over brood van de hele graankorrel met alle goede voedingsstoffen. De spots zijn te horen Radio 3FM, Radio 538, Radio 10 Gold, 100% NL en Q-music. Verder komen er advertenties in de tijdschriften Linda, Flair, Viva, Vriendin, Happy Kidz, J/M en Groter Groeien.

Fans en vrienden

Tegelijkertijd krijgt volkoren online alle aandacht met banners en artikelen op websites zoals vrouwonline.nl, lekker.nl, libelle.nl en de sites van de tijdschriften waarin de advertenties staan. Daarnaast zorgt een actie met Facebook ervoor dat volkoren zoveel mogelijk fans en vrienden verzamelt. Het Nederlands Bakkerij Centrum en Voorlichtingsbureau Brood monitoren en evalueren de campagne voortdurend om zo nodig bij te sturen.

Reageer op dit artikel