nieuws

Smaller maar beter broodassortiment bij Plus Supermarkten

Nieuws

Smaller maar beter broodassortiment bij Plus Supermarkten

Plus Supermarkten (259 winkels) introduceert begin oktober haar geheel vernieuwde broodafdeling.

Het assortiment, de recepturen en de presentatie hebben de laatste maanden een kwaliteitsslag gemaakt. Ook heeft het personeel een extra opleiding gekregen op het gebied van productkennis, presentatie en klantgericht verkopen.

Het assortiment wordt smaller, waardoor de klant meer overzicht krijgt. Centraal staan de Korenlanders vloer- en busbroden. Daarnaast biedt Plus uiteenlopende regionale broodsoorten en een aantal biologische soorten. Volgens Plus wordt het volledige broodassortiment gebakken volgens een eigen, meer kwalitatieve receptuur. ‘Hierdoor heeft het een betere smaak en geur, en is ook de houdbaarheid verbeterd.’

De presentatie van de broodafdeling is aangepast. De Korenlanders worden ongesneden en onverpakt gepresenteerd, waardoor er een betere ambachtelijke uitstraling en kwaliteitsbeleving ontstaat, aldus Plus. De verpakkingen zijn verbeterd door een uniek brood informatiesysteem, waarmee de klant wordt geïnformeerd over bijvoorbeeld het vezelgehalte, allergenen en de aanwezigheid van zaden of pitten.

Reageer op dit artikel