nieuws

Puur Dunselman in de bres voor dierenasiel

Nieuws

Puur Dunselman in de bres voor dierenasiel

Peter en Marieke Dunselman van Bakkerij Puur Dunselman zetten zich in voor dierenasiel Het Schuthok in Den Helder.

Het asiel heeft het niet makkelijk door enerzijds het grote aanbod van huisdieren door mensen die ze niet meer kunnen onderhouden en anderzijds door de teruglopende subsidies. Peter en Marieke Dunselman verkopen daarom in de week van dierendag, 1 tot en met 6 oktober, in alle winkels van Puur Dunselman de zogenaamde Aai-bolletjes.

De Aaibolletjes zijn minikrentenbolletjes die per acht stuks verpakt zijn. Een zak kost één euro, waarvan de helft rechtstreeks naar asiel Het Schuthok gaat. Daarnaast staat er bij de kassa’s een Schuthok-collectebus waar klanten ook nog een eigen bijdrage kunnen deponeren.

Om het asiel nog een extra steuntje in de rug te geven, wordt in alle winkels van Puur Dunselman op 4 oktober, dierendag, 20 procent korting gegeven op het hele assortiment. Aan de kassa kan de klant beslissen de 20 procent aan het asiel te schenken óf in eigen zak te steken.

Reageer op dit artikel