nieuws

Prominente rol bakker op Proef Lichtenvoorde

Nieuws

Prominente rol bakker op Proef Lichtenvoorde

Lichtenvoorde is een culinair dorp in de Achterhoek. Wie nog niet overtuigd is, kan het zondag 7 oktober zelf ondervinden. Het dorp houdt een Proefdag waarbij een prominente rol is weggelegd voor Bakkerij Oude Wesselink.

Naast tal van proeverijen van  restaurants promoot Bakkerij Oude Wesselink het bakkersvak op ludieke wijze.  Eigenaar Hugo Jansen: ‘We werken veel met tarwe die we zelf hier in de buurt verbouwen. Daarvan maken we het Achterhoeker brood en ook onder de naam Puur verkopen we onze eigen exclusieve producten.’ Op zondag 7 oktober installeert Jansen een takkenbosoven om echt ouderwetse lekkernijen te bakken.

Oogstfeest

In het centrum zal met ouderwetse machines en tractoren worden gedemonstreerd hoe er vroeger werd geoogst. Het evenement Oogstdag – Proef Lichtenvoorde is zondag 7 oktober tussen 13.00 en 20.00 uur te bezoeken.

Reageer op dit artikel