nieuws

Patisserie Holtkamp op de bres voor Europa

Nieuws

Patisserie Holtkamp op de bres voor Europa

De publieke zenders zenden diverse malen een korte film uit over Europa. Nico en Angela Meijles van Patisserie Holtkamp komen aan het woord in deze spot en pleiten vóór Europa.

‘Vorige week is de spot voor het eerst uitgezonden en het is niet bekend of dat deze week na het Achtuurjournaal ook nog gebeurt,’ laat Angela Meijles weten. ‘Wij vonden het een hele eer om mee te mogen doen.’  In de film wordt namens meer dan 500 duizend ondernemers, de volgende boodschap met het publiek gedeeld: een sterk Europa is van levensbelang voor Nederland!  MKB-Nederland lanceerde ook de website Europaendefeiten.nl. De ondernemers die in de film te zien zijn, komen op deze site uitgebreider aan het woord dan op tv. Ook patissier Holtkamp vertelt waarom Europa zo belangrijk is voor de Nederlandse economie. Verder houdt voorzitter Ad Bergwerff van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) een pleidooi voor Europa. Hieronder een samenvatting:

Reageer op dit artikel