nieuws

Nieuwe belevingswinkel voor Bakkerij Verweij

Nieuws

Nieuwe belevingswinkel voor Bakkerij Verweij

Bakkerij Verweij heeft een nieuwe winkel geopend in Gouda. Deze belevingswinkel is de eerste Xie You de Versbakkers-winkel van Verweij en heeft een open bakkerij en een zitgedeelte.

De vijfde winkel van Verweij opende zijn deuren op 13 september. ‘Het grootbrood bakken we in de centrale bakkerij in Woerden, maar het desembrood, de croissants en het gebak maken we ter plaatse,’ zegt eigenaar Marius Verweij. ‘Als dit goed aanslaat, dan wil ik het eigenlijk wel doorvoeren naar de andere winkels. Ik probeer nu de inhaalslag te maken die de slagers jaren geleden al maakten; dat de klant ons kan zien werken.’

Gouda was een logische stap volgens Verweij. ‘Als je kijkt wat bij ons op de route ligt, tussen Woerden en Bodegraven, kom je al snel op Gouda. Het drukke winkelcentrum Bloemendaal werd uitgebreid, dus ik heb ook helemaal een nieuw pand. Alles is nieuw,’ zegt Verweij trots. Inrichter van de winkel is Koning, de bakkerij werd ingericht door Spronk Bakkerijmachines.

‘Het bevalt heel goed en ook het zitgedeelte, met 23 zitjes, slaat goed aan. Mensen kunnen de bakkerij inkijken én naar buiten kijken, dus er is genoeg te zien.’

Reageer op dit artikel