nieuws

Met Sonneveld naar Budapest

Nieuws

Met Sonneveld naar Budapest

Het programma Puur voor de Bakker van Sonneveld is bekend. Naast een aantal bekende bestemmingen staan er ook nieuwe studiereizen op de rol.

Op 31 augustus jl. is het nieuwe programma voor Puur voor de Bakker bekend gemaakt. Naast een aantal bekende bestemmingen staan er voor komend jaar ook nieuwe studiereizen in het programma, bijvoorbeeld een tweedaagse reis naar Boedapest. Het aanbod van de workshops is in 2013 ook vernieuwd, met onder andere een workshop Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.Puur voor de Bakker

Sonneveld gelooft in de kracht van kennis. ‘Puur voor de Bakker’ is een kennisontwikkelingsprogramma. Een campagne met als doel kennis toe te voegen aan de ambachtelijke bakkerij. Samenwerking en het vergaren en delen van kennis is immers de basis voor het succes van morgen!

Zo werkt het
In 2013 kunnen Nederlandse en Vlaamse bakkers deelnemen aan Puur voor de Bakker door middel van het afsluiten van een contract, gebaseerd op extra kilo’s ten opzichte van het voorgaande jaar. Deze extra kilo’s vertegenwoordigen een puntenaantal. De punten zijn vervolgens in te wisselen tegen één of meerdere activiteiten uit het Puur voor de Bakker programma 2013.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.sonneveld.com/puurvoordebakker of neem contact op met uw vertegenwoordiger

.

Reageer op dit artikel