nieuws

Martijn Meijer nieuwe voorzitter Bakery Nexus

Nieuws

Martijn Meijer nieuwe voorzitter Bakery Nexus
Martijn Meijer. Foto: Archief Bakkerswereld

Bakery Nexus heeft een nieuwe voorzitter. Martijn Meijer is benoemd tot leidsman van de jongerenclub.

Meijer volgt Co Schilder op die de functie twee jaar bekleedde.  Het Bakery Nexus bestuur is dit jaar versterkt met secretaris Babs Bruil. November 2011 is Mieke Rovers algemeen bestuurslid geworden, zij zal in 2013 de rol van penningmeester op zich nemen. In november zullen nog twee bestuurders wisselen.

Meijer: ‘ Ik heb er ontzettend veel zin in om te starten als voorzitter in het jubileum jaar van Bakery Nexus, het jaar waarin wij ons verder gaan ontwikkelen als een inspirerende en succesvolle club waar de lat iedere keer omhoog gaat door de inbreng van de leden.’

Reageer op dit artikel