nieuws

Leerbedrijf van het Jaar 2013 van start

Nieuws

Leerbedrijf van het Jaar 2013 van start

De verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2013 Bakkerij gaat van start. Alle erkende leerbedrijven kunnen zich aanmelden.

De verkiezing onderstreept het belang van goede leerbedrijven voor de bakkerij. De waarde van leerbedrijven wordt op deze manier extra onder de aandacht gebracht. Zowel grote als kleine bedrijven, kan zich kandidaat stellen voor de verkiezing. Belangrijke criteria zijn of het leerbedrijf een duidelijk en stimulerend opleidingsbeleid kent en een goed arbeidsklimaat heeft. Het gaat om de inzet en kwaliteit van het leerbedrijf.

De tien beste leerbedrijven ontvangen op schrift een rapportage over de staat van het opleiden als leerbedrijf.

Aanmelden

Ondernemer en /of medewerkers van leerbedrijven kunnen zich aanmelden tot 1 november 2012. Na aanmelding is het aan de leerbedrijven om de verkiezingscommissie (vertegenwoordigers van de werkgevers- en werknemersorganisaties en Kenwerk) te overtuigen van hun opleidingskwaliteiten. Van alle inzendingen krijgen de tien beste bedrijven een audit. Hiervan gaan drie genomineerde leerbedrijven door naar de laatste ronde. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de MBO Kampioenendag in april 2013.

Voor meer informatie www.kenwerk.nl/leerbedrijfvanhetjaar

Reageer op dit artikel