nieuws

Jan Linders weer beste in vers

Nieuws

Jan Linders weer beste in vers

Jan Linders krijgt van zijn klanten van alle Nederlandse supermarkten wederom de hoogste waardering voor de versafdelingen. AH XL nadert echter tot op de kortst mogelijke afstand, terwijl Lidl zich handhaaft als de nummer één in groenten en fruit.

De resultaten zijn donderdagmiddag bekendgemaakt tijdens het jaarcongres van onderzoeker GfK, dat de studie uitvoert in samenwerking met Foodmagazine. Jan Linders krijgt het rapportcijfer 7,39, terwijl AH XL uitkomt op 7,38. Het gat dan naar de nummers drie, Emté en C1000, is behoorlijk. Deze twee ketens komen allebei uit op het rapportcijfer7,21.

Jumbo

Jumbo blijft dalen op de ranglijst. Met het rapportcijfer 7,15  zakt Jumbo van de vierde naar de negende plaats.

Lidl brood

Lidl veroverde vorig jaar de eerste plaats in de categorie groenten en fruit en weet die positie dit jaar te handhaven. Met de broodafdeling zet Lidl een stap vooruit, maar daar is nog ruimte voor verdere verbetering.

Reageer op dit artikel