nieuws

Gratis ontbijt bij Bakker Bart

Nieuws

Gratis ontbijt bij Bakker Bart

Bakker Bart trakteert de komende twee weken, elke dag, de eerste 5 klanten op een gratis Bakker Bart-ontbijt.

In maart van dit jaar introduceerde Bakker Bart het Bakker Bart-ontbijt. Een ontbijt voor 2,50 euro en bestaande uit een koffie of thee, verse sinaasappelsap, minibartje® met ham of kaas en een roombotercroissant met jam. Dit keer kunnen de vroege vogels genieten van een gratis ontbijt. Van 3 september tot en met 16 september trakteert Bakker Bart, elke dag, de eerste 5 klanten op een gratis ontbijt. Bovendien maken ook de Facebook vrienden en -vriendinnen van Bakker Bart kans op een gratis Bakker Bart-ontbijt. Voor meer informatie over de actie kijk op facebook.com/bakkerbartNL.

Reageer op dit artikel