nieuws

Deen komt met volkorenmerk

Nieuws

Deen komt met volkorenmerk

Deen Supermarkten heeft het 100% volkoren kenmerk geïntroduceerd en is deze week een volkorenactie gestart.

Om duidelijkheid te scheppen over welk brood volkoren is en welk niet, is het 100% volkoren kenmerk ontwikkeld. Broden voorzien van dit kenmerk zijn gemaakt van 100% volkorenmeel. Het Nederlands Bakkerij Centrum ziet er op toe dat het kenmerk correct wordt gebruikt door de aanbieders.Wat je ook doet, volkoren is altijd goed

Met bovenstaande slogan vraagt Voorlichtingsbureau Brood dit jaar aandacht voor de gezondheidseffecten van volkorenbrood. De actie wordt ondersteund door het Voedingscentrum. Naast diverse media, waaronder radio, tijdschriften, social media en activiteiten in het land, wordt de actie op de winkelvloer uitgedragen door bakkerijen en supermarkten.

Reageer op dit artikel