nieuws

Chocolade Festival in Haastrecht

Nieuws

Chocolade Festival in Haastrecht

Het Chocolade Festival in het centrum van Haastrecht vindt zaterdag 22 september plaats. Vorig jaar was het eerste Chocolade Festival een succes.

Alles op deze dag staat in het teken van chocolade. Van bodypaint in chocola, tot kookdemo’s (crêpes en chocolade, vlees en chocolade) en zelf chocoladerepen versieren. Om 10.00 uur wordt het Chocolade Festival geopend door burgemeester Evenhuis van de gemeente Vlist. Zij draagt dan de ambtsketting over aan Sjakie van de Chocoladefabriek die voor een dag burgemeester wordt. Dit jaar kunnen belangstellenden ook meedoen aan de taartenbakwedstrijd. De wedstrijd is verdeeld in twee leeftijdsgroepen; tot 14 jaar en van 14 tot 100 jaar. Enige vereisten zijn dat er chocolade in de taart verwerkt wordt en dat de taart minimaal 18cm doorsnede is. Het Chocolade Festival wordt om vier uur ’s middags afgesloten.

Reageer op dit artikel