nieuws

Borstenbroodje bij Nagelkerke

Nieuws

Borstenbroodje bij Nagelkerke

Opnieuw heeft Jan Nagelkerke uit Oudenbosch de publiciteit weten te behalen. Dit maal met zijn borstenbrood. Hij introduceerde dit broodje op Prinsjesdag.

Nagelkerke kwam op het idee na het borstenschandaal rond kate Middleton, hertogin van Cambridge, in Engeland. Zij werd topless gefotografeerd op haar vakantie in Frankrijk. Onder het motto: ‘Geen prinsjes- maar prinsesjesdag in Oudenbosch’ brengt bakkerij Nagelkerke het borstenbroodje op de markt.

Het borstenbroodje (een variatie op het worstenbroodje) heeft de vorm van twee borsten, inclusief tepels. Nagelkerke laat weten dat het cupjes x zijn geworden. De broodjes zijn in een witte- als bruine variant gebakken.

Jan Nagelkerke in Oudenbosch verzint elke derde dinsdag van september iets ludieks. Vorig jaar waren het zwarte tompoucen. Hart van Nederland was ter plekke om het een en ander de filmen.

Bekijk de video

Reageer op dit artikel