nieuws

Zoektocht naar Brabantse taartenkampioen van start

Nieuws

Zoektocht naar Brabantse taartenkampioen van start

Martin Brood Patisserie Chocolade in Valkenswaard is op zoek naar de beste amateurtaartenbakker van Noord-Brabant. Op het spel staat de titel ‘Brabants taartenkampioen 2012’.

De amateurbakkers kunnen zich opgeven tot en met 19 oktober via de website www.taartenkampioen.nl. De eerste ronde vindt plaats op 28 oktober. De opdracht is om thuis een volledig eetbare taart te maken met het thema liefde. De vijf beste inzendingen gaan door naar de finale, die plaatsvindt op 11 november. De bakkers maken de taart dan live voor de jury.

De jury bestaat uit Stefan Brugmans (eigenaar van Martin Brood Patisserie Chocolade), Jacques van Bragt (eigenaar Jacques van Bragt Patisserie & Chocolaterie), Henk van Liempd (bakker en adviseur), Marcel Kleuskens (Executive Chef Golden Tulip Jagershorst), Bart Janssen (Belgische toppatissier) en Wendelien en Richelle van den Eijnden (Dommelsche Watermolen).

Naast de titel ‘Brabants taartenkampioen 2012’, krijgt de winnaar een weekendje Parijs voor twee personen cadeau. De tweede prijs is een diner voor twee personen en de derde prijs is een Masterclass Patisserie/Chocolade voor vier personen door Stefan Brugmans bij Martin Brood Patisserie Chocolade.

Reageer op dit artikel