nieuws

Patisserie Holtkamp maakt beste bitterbal

Nieuws

Patisserie Holtkamp maakt beste bitterbal

AMSTERDAM – De beste bitterbal van Amsterdam is van Holtkamp. Dit blijkt uit een test die onlangs is gehouden in de hoofdstad.

 AMSTERDAM – De beste bitterbal van Amsterdam is van Holtkamp. Dit blijkt uit een test die onlangs is gehouden in de hoofdstad.

Vijf maanden testte een onafhankelijk team onder leiding van Vincent van Dijk van HBMEO bitterballen bij meer dan 140 cafés, hotelbars en restaurants. De testers bezochten anoniem en onaangekondigd horecagelegenheden door de hele stad.

‘De kalfsbitterbal van Holtkamp staat met stip op één. Deze kwaliteitsbal is zeer subtiel en heeft een flinterdun krokant jasje door een fijne paneerlaag. Het interieur van een romige ragout, rijk gevuld met kalfsvlees en een goede balans tussen de overige ingrediënten.’
 

Reageer op dit artikel