nieuws

Nieuwe winkel Bakkerij Boender

Nieuws

Nieuwe winkel Bakkerij Boender

Bakkerij Boender in Oud Beijerland sluit de zomervakantie af met de opening van een nieuwe winkel. De nieuwe zaak is 150 meter van de oude winkel gelegen.

De winkel is op 27 augustus open gegaan voor publiek. Volgens eigenaar Bas Boender is het een nieuw concept. Naast semi zelfbediening is er gekozen voor een lunchroom en kunnen klanten desem boterhammen kopen. Het banket wordt in een tweelaagsmeubel aangeboden.

Hiermee denkt Boender de passanten beter te kunnen trekken. In de oude zaak, die per 1 januari sluit, ging dat minder: ‘De plek was niet meer goed. Nu zitten we perfect in de loop van de klant. Naast me zit een Keurslager en een supermarkt. Ook is er voldoende parkeergelegenheid.
Boenders omschrijft de winkel, ingericht door Infrashop, als warm  en gezellig, mede door het vele hout dat is toegepast.

Reageer op dit artikel