nieuws

Hoofdrol voor bakker in politiek relletje

Nieuws

Hoofdrol voor bakker in politiek relletje

RADFORD – Sinds bakkerij-eigenaar Chris Murray een fotomoment met de Amerikaanse vicepresident Joe Biden weigerde, kan hij het aantal klanten in zijn ‘Crumb and Get It’ in Radford niet meer tellen.

Het was vanwege van het beleid van president Barack Obama dat McMurray woensdag de foto weigerde. ‘Ik heb op het moment zelf beslist om ‘neen’ te zeggen, op basis van mijn overtuiging en mijn principes.’ Uiteraard sprong de conservatieve media, zoals televisiezender Fox, op dit verhaal.

‘De overgrote meerderheid van de mensen steunt ons”, aldus McMurray. “Mensen bellen uit Texas, Chicago en Californië om koekjes te bestellen. Ze vragen ons om ze te sturen naar veteranen en opvangcentra voor daklozen. Het is ongelofelijk.’

Maar niet iedereen is gelukkig met het voorval. Zeker één klant zou gezegd hebben dat hij en zijn vrienden nooit meer iets zouden kopen in de bakkerij. ‘Ik heb hem gezegd dat hij recht had op zijn eigen mening’, aldus McMurray.

Reageer op dit artikel