nieuws

Capway maakt doorstart

Nieuws

Capway maakt doorstart

De Nederlandse vestigingen van Capway hervatten na een herfinanciering en reorganisatie hun activiteiten met onmiddellijke ingang.

Samen met externe financiers heeft de familie Cappelleveen, die de onderneming negentig jaar geleden startte, de doorstart weten te realiseren. De doorstart betekent dat de werkgelegenheid voor een groot deel van de werknemers in Houten en Dronten gehandhaafd blijft en dat alle belangrijke kernactiviteiten behouden blijven. Frank Achterberg is per direct benoemd tot algemeen directeur van de Capway-vestigingen in Nederland en Engeland.

De Nederlandse tak van Capway kreeg het de afgelopen jaren zwaar te verduren door een stagenerende investeringsmarkt binnen de bakkerijbranche. Eerder deze maand leidde dat tot een faillissement.

Reageer op dit artikel