nieuws

Bakkerswereld.nl volledig vernieuwd

Nieuws

Bakkerswereld.nl volledig vernieuwd

De website van Bakkerswereld is volledig vernieuwd. Sinds vandaag heeft Bakkerswereld.nl een nieuw jasje met een frisse uitstraling.

De nieuwe website heeft een eigentijdse layout en stelt de gebruiksvriendelijkheid centraal. De navigatie is helder en herkenbaar en de vertrouwde onderdelen zijn gebleven. Hier kunt u alle mogelijkheden ontdekken.

Iedere dag bieden wij, zoals vanouds, een compleet nieuwsoverzicht, vanuit alle vakgebieden binnen de (banket-)bakkerij. Twee keer per week versturen we een gratis nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen. Ook deze nieuwsbrief heeft een facelift ondergaan en ziet er voortaan eigentijdser uit.

Interactief

Wat verandert er voor u als bezoeker? Naast het feit dat het wellicht even zoeken zal zijn naar uw vertrouwde berichten, vragen wij bezoekers zich te registreren. Alle geregistreerde bezoekers kunnen vervolgens reageren op artikelen of met elkaar in discussie gaan. Doordat u geregistreerd bent, weet u zeker dat u communiceert met vakgenoten en kenners.

Daarnaast zal het ook makkelijker zijn om de informatie van Bakkerswereld.nl te delen in uw eigen netwerk via social media.

Klaar voor de toekomst

De nieuwe Bakkerswereld.nl is zo gebouwd en ingericht dat we snel kunnen anticiperen op ontwikkelingen in de (online) markt. Alles met als doel om u nog beter, sneller en relevanter te informeren over ontwikkelingen in uw branche.

Met deze nieuwe website is Bakkerswereld klaar voor de toekomst!

Reageer op dit artikel