nieuws

Bakker Roodenrijs geeft jaar gratis brood weg

Nieuws

Bakker Roodenrijs geeft jaar gratis brood weg

Diane van ’t Hof heeft een jaar lang gratis Duinenbrood gewonnen bij Meesterbakker Roodenrijs. Zij ontving deze week uit handen van Marysia Kuipers, teamleidsters van de winkel aan de Frederik Hendriklaan in Rijswijk, de cheque die onder deelnemers van een klanten-enquête werd verloot.

Bij de zeventien vestigingen van Meesterbakker Roodenrijs werd klanten gevraagd mee te doen aan een enquête. Hierin vroeg de bakker naar de mening over onder meer de kwaliteit, service en dienstverlening. Als dank ontvingen de deelnemers iets voor bij de koffie en ze maakten kans op een jaar lang gratis Duinenbrood.

De winnares, Diane van ’t Hof uit Den Haag, hoeft volgens de bakker niet bang te zijn dat ze het Duinenbrood na een jaar zat is. Er zijn vier varianten, dus ze kan afwisselen.

Reageer op dit artikel