nieuws

24Kitchen in de lift

Nieuws

24Kitchen in de lift

Door de immense groei in kijkcijfers en het landelijke bereik is 24Kitchen de grootste digitale tv-zender van Nederland.

In de maand juli 2012 genoten 3,2 miljoen mensen van de kokkerellende chefs. De aflevering van Rudolph’s Bakery afgelopen dinsdag 7 augustus trok meer dan 80.000 kijkers.

24Kitchen is een crossmediaal foodlifestyleplatform. De tv-zender zendt 24 uur per dag producties uit over voeding en de bereiding van het dagelijks eten. Momenteel bereikt de televisiezender bijna vijf miljoen huishoudens in Nederland.


De programmering van 24Kitchen bestaat uit zowel Nederlandse als buitenlandse programma’s waaronder De Makkelijke Maaltijd, The Taste of Cooking, Grenzeloos, Koken, Impress Your Friends en series van wereldberoemde topchefs.

Reageer op dit artikel