nieuws

Workshop voor startende bakker

Nieuws

Workshop voor startende bakker

WAGENINGEN – Werkgroep ‘Voor de Bakker’ van het Productschap Akkerbouw organiseert op 3 september een workshop voor startende ondernemers in de bakkerij.

WAGENINGEN – Werkgroep ‘Voor de Bakker’ van het Productschap Akkerbouw organiseert op 3 september een workshop voor startende ondernemers in de bakkerij.

Tijdens de workshop wordt aandacht besteed aan specifieke onderwerpen van de bedrijfsvoering. Onder het motto ‘een goed begin is het halve werk’ gaat de workshop dit jaar over het maken van een ondernemersplan.

Het ondernemersplan vormt vaak de basis voor de financieringsaanvraag en moet dus een goed doortimmerd verhaal zijn. Tijdens de workshop zal het onder meer gaan over welke informatie nodig is voor het maken van het plan, waar je die kan krijgen en hoe je bijvoorbeeld lokaal marktonderzoek doet.

De workshop vindt plaats in het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen en begint om 9.30 uur en eindigt om 16.00 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan tot 17 augustus via het aanmeldformulier.

Reageer op dit artikel