nieuws

Stootblokken moeten bakkerij beschermen

Nieuws

Stootblokken moeten bakkerij beschermen

ZWEVEGEM – De gemeente heeft enkele betonnen stootblokken geplaatst voor Bakkerij Geert in Zwevegem-Knokke. Daarmee wil men hem beschermen tegen de dreigementen van een café-uitbater.

ZWEVEGEM (B) – De gemeente heeft enkele betonnen stootblokken geplaatst voor Bakkerij Geert in Zwevegem-Knokke. Daarmee wil men hem beschermen tegen de dreigementen van een café-uitbater.

Al enkele jaren botert het niet zo goed tussen bakker Geert en de uitbater van een nabijgelegen café in Zwevegem-Knokke, meldt de Krant van West-Vlaanderen. Op woensdag 4 juli, omstreeks 5.30 uur kwam de uitbater naar de bakkerij gestormd en gooide er twee rekken met verse broden die er stonden af te koelen op de stoep, omver. Ook probeerde hij binnen te komen en beschadigde hij de toegangsdeur van de bakkerij.

De politie werd erbij gehaald. De dader gaf ook te kennen met de wagen de bakkerij binnen te rijden. Een bedreiging die men zeker serieus neemt, want de gemeente plaatste vorige week betonnen stootblokken op stoep.

Reageer op dit artikel