nieuws

Stichting BakkersVakWedstrijden ziet levenslicht

Nieuws

Stichting BakkersVakWedstrijden ziet levenslicht

GRONINGEN – De Friese Cursisten Vereniging (FCV) en de Groninger Cursisten Vereniging (GCV) zijn opgeheven. De organisatie van de BakkersVakWedstrijden wordt nu voortgezet onder de naam Stichting BakkersVakWedstrijden.

GRONINGEN – De Friese Cursisten Vereniging (FCV) en de Groninger Cursisten Vereniging (GCV) zijn opgeheven. De organisatie van de BakkersVakWedstrijden wordt nu voortgezet onder de naam Stichting BakkersVakWedstrijden.

Dit jaar worden de wedstrijden door de nieuwe stichting georganiseerd op dinsdag 13 en woensdag 14 november 2012 in het Fries Congrescentrum Drachten. 

‘Voor de deelnemende bakkers en sponsoren van de wedstrijden verandert er niks. Deze zullen op dezelfde manier georganiseerd worden’, zegt Eildert Kielman, oud-voorzitter van GCV en nu voorzitter van de nieuwe stichting. Hij sluit niet uit dat er een verassend onderdeel aan wordt toegevoegd, en ook dit jaar wordt er een externe spreker uitgenodigd met een inspirerend verhaal voor de bakkers.

De bijbehorende website, www.bakkersvakwedstrijden.nl, en sinds kort is de stichting ook te volgen op Twitter.

Reageer op dit artikel