nieuws

Starbucks opent in uitvaartcentrum

Nieuws

Starbucks opent in uitvaartcentrum

EASLY – Crematie is in Amerika uitgegroeid tot een commerciële happening. Binnenkort opent Starbucks zelfs een vestiging in een Amerikaans uitvaartcentrum in Easly, South Carolina.

EASLY – Crematie is in Amerika  uitgegroeid tot een commerciële happening. Binnenkort opent Starbucks zelfs een vestiging in een Amerikaans uitvaartcentrum in Easly, South Carolina.

Bij uitvaartcentrum Robinson Funeral Home kunnen bezoekers vanaf augustus hun favoriete Starbucks koffie bestellen. Er komt een special coffee corner waar de koffie en snacks van de keten te koop zijn. Bezoekers kunnen ook nog gratis koffie pakken, maar dat is geen Starbucks koffie, schrijft website Culy.nl.

De coffee corner is echter niet alleen toegankelijk voor bezoekers van een uitvaart, hij is toegankelijk voor iedereen. Naast koffie zal de corner ook uitgerust zijn met Wifi, een televisie en een open haard.

 

Reageer op dit artikel