nieuws

Sonneveld Group koopt Sonneveld Polska en deel HOL-POL

Nieuws

Sonneveld Group koopt Sonneveld Polska en deel HOL-POL

PAPENDRECHT – De Sonneveld Group (SG) heeft dinsdag 3 juli Sonneveld Polska en tachtig procent van HOL-POL overgenomen om hiermee de marktpositie in Polen te versterken.

PAPENDRECHT – De Sonneveld Group (SG) heeft dinsdag 3 juli Sonneveld Polska en tachtig procent van HOL-POL overgenomen om hiermee de marktpositie in Polen te versterken.

HOL-POL werd in 1992 opgericht door een onafhankelijke importeur en distributeur van bakkerij- en banketingrediënten in Polen. Vanuit de joint venture tussen HOL-POL en SG is Sonneveld Polska in 2006 opgericht.

‘We zien nieuwe groeimogelijkheden door een groter verkoop- en distributienetwerk, hogere productiecapaciteit, gezamenlijke inkopen en het delen van kennis tussen onze bedrijven. De overname geeft, naast nieuwe groeimogelijkheden in broodingrediënten, ook de mogelijkheid om ons productassortiment uit te breiden met banketingrediënten die geproduceerd worden in Polen en vermarkt kunnen worden in West- Europa,’ vertelt Cees Hack, Algemeen Directeur van SG.

 

Reageer op dit artikel