nieuws

Nieuwe winkel bakker Posthuma

Nieuws

Nieuwe winkel bakker Posthuma

BOLSWARD – Echte Bakker Posthuma heeft haar winkel in Bolsward grondig verbouwd. Volgens eigenaar Nyncke is het ‘De mooiste bakkerswinkel van Bolsward.

BOLSWARD – Echte Bakker Posthuma heeft haar winkel in Bolsward grondig verbouwd. Volgens eigenaar Nyncke is het ‘De mooiste bakkerswinkel van Bolsward.’

‘Het is geen standaardwinkel, maar een ontmoetingsplaats.’ Hiervoor zorgt het Bakkerij Café dat in de winkel is geïntegreerd. ‘Ik heb een muur weggebroken waardoor er meer ruimte ontstond. Het banket wordt nu live in het café gemaakt.’

Winkel
Nyncke omschrijft de winkel (ingericht door Emondt) als luxe, maar authentiek. Daarvoor zorgt de kleurstelling antraciet gecombineerd met hout. Bediening is de hoofdmoot. Alleen stukswerk worden in zelfbediening aangeboden.
 

 

Reageer op dit artikel