nieuws

Nieuwe wedstrijd: Bakkerswereld Innovatiering

Nieuws

Nieuwe wedstrijd: Bakkerswereld Innovatiering

DOETINCHEM – Vernieuwing en innovatie staan centraal bij de wedstrijd om de Bakkerswereld Innovatiering die het vakblad Bakkerswereld ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan herintroduceert.

DOETINCHEM – Vernieuwing en innovatie staan centraal bij de wedstrijd om de Bakkerswereld Innovatiering die het vakblad Bakkerswereld ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan herintroduceert.

De brood- en banketbakker is vrij in het bedenken van een nieuw product. De wedstrijd wil de brood- en banketbakker verder enthousiasmeren om actief met assortimentsvernieuwing bezig te blijven. Bij de beoordeling van de jury spelen niet alleen smaak en uiterlijk een rol. Ook moet een nieuw product een gerede kans hebben dat het kan worden opgenomen in het assortiment.

Herkomst
Ooit organiseerde het vakblad De Bakker de wedstrijd om de Gouden Bakkersring. Brood- en banketbakkers werden uitgedaagd om iets geheel nieuws te ontwikkelen. De wedstrijd vindt zijn oorsprong begin jaren vijftig. Eind jaren zeventig ging deze wedstrijd weer ter ziele.

De redactie van Bakkerswereld pakt de wedstrijd nu weer op, maar wel onder een nieuwe naam: de Bakkerswereld Innovatiering. De winnaar van de Bakkerswereld Innovatiering 2012 wordt tijdens de jubileumviering van het vakblad Bakkerswereld op  maandag 15 oktober in de oude bakkerij van Hus te Rijswijk bekend gemaakt.

Het inschrijfformulier en de wedstrijdvoorwaarden kunt u vinden op de website van Bakkerswereld.  

Reageer op dit artikel