nieuws

Nieuwe bakkerij voor Holtkamp

Nieuws

Nieuwe bakkerij voor Holtkamp

DEN HOORN – Bakkerij Holtkamp heeft de nieuwe productielocatie in Den Hoorn in gebruik genomen. Het nieuwe pand is gevestigd op een zichtlocatie langs de A4.

DEN HOORN – Bakkerij Holtkamp heeft de nieuwe productielocatie in Den Hoorn in gebruik genomen. Het nieuwe pand is gevestigd op een zichtlocatie langs de A4.

Het pand (project in samenwerking met Tenba en LTI)heeft een oppervlakte van 950 vierkante meter, een etagevloer van zo’n 800 vierkante meter. Eigenaren Jeroen Reissenweber en Joanne Turner: ‘We wilden absoluut een ambachtelijke bakkerij houden, maar wel met de gemakken die we eigenlijk alleen in de grote bakkerijen zien.’

Oud
De voormalige locatie was gedateerd en Bakkerij Holtkamp was uit het jasje gegroeid. Daarnaast zat de bakkerij midden in een woonwijk. Uitbreiden was gewoon niet meer mogelijk. Verplaatsen van de bakkerij was de enige optie.

 

Reageer op dit artikel