nieuws

Koopmans benoemt nieuwe managers

Nieuws

Koopmans benoemt nieuwe managers

Koopmans Meel heeft een nieuwe commercieel manager en een nieuwe accountmanager ambacht.

Koopmans Meel heeft een nieuwe commercieel manager en een nieuwe accountmanager ambacht.

De functie van commercieel manager wordt vanaf heden ingevuld door Francesco Gribling. Willem-Jan Bakker zal zich in Noord-Nederland gaan inzetten voor de ambachtelijke bakkers in de functie van Accountmanager.

Francesco Gribling heeft ruime ervaring in diverse commerciële management posities bij onder andere Zwanenberg Food Group, Swedish Match en Philips. Hij is verantwoordelijk voor commercie en het aansturen van het operationele team. Willem-Jan Bakker werkte voorheen bij Meneba, Bakels Senior en Brinkers Daily Sweets.
 

Reageer op dit artikel