nieuws

Japanse patissier wil Nederland veroveren

Nieuws

Japanse patissier wil Nederland veroveren

MAASTRICHT – De Japanse patisserieketen Châteraisé is op zoek naar een winkelruimte in Maastricht, aldus Vastgoedmarkt.nl. Het bedrijf wil honderd vestigingen openen in Nederland.

MAASTRICHT – De Japanse patisserieketen Châteraisé is op zoek naar een winkelruimte in Maastricht, aldus Vastgoedmarkt.nl. Het bedrijf wil honderd vestigingen openen in Nederland.

De reusachtige Japanse patisserieketen, die in april de Tilburgse banketbakker Mâitre Paul overnam, wil volgens Vastgoedmarkt nog dit jaar actief zijn in Maastricht, schrijft Dichtbij. Op langere termijn streeft de keten naar ongeveer honderd vestigingen in Nederland, 25 in België en 25 in Duitsland.

Behalve in Maastricht is de keten met de Frans aandoende naam Châteraisé op zoek naar bedrijfsruimte in onder meer Breda, Eindhoven, Utrecht, Den Haag, Amsterdam en Amstelveen. In oktober opent het Japanse bedrijf zijn eerste Nederlandse vestiging inTilburg.

Reageer op dit artikel