nieuws

Informatiebijeenkomsten Orba

Nieuws

Informatiebijeenkomsten Orba

GOUDA – Met de nieuwe CAO is het Orba-systeem in werking getreden. Om bakkers wegwijs te maken, worden er informatiebijeenkomsten gehouden.

GOUDA – Met de nieuwe CAO is het Orba-systeem in werking getreden. Om bakkers wegwijs te maken, worden er informatiebijeenkomsten gehouden.

Orba is een methode waarmee functies systematisch (en inhoudelijk wat abstracter) worden beschreven en het functieniveau wordt gewaardeerd. Er ontstaat zo een zekere rangorde, uitgedrukt in orba-punten, van lichte tot zware functies.

Naast introductiefilmpjes over het systeem houdt het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf met Orba-deskundigen (EVZ organisatieadvies) zes informatiebijeenkomsten voor alle werkgevers en –nemers in de bakkerijsector. Klik hier voor meer informatie en data.
 

Bekijk de loontabellen

Reageer op dit artikel