nieuws

Frijling overgenomen door investeringsmaatschappij

Nieuws

Frijling overgenomen door investeringsmaatschappij

DALFSEN – Talent Invest krijgt gefaseerd een meerderheidsbelang in de Frijling Groep. De directie van de onderneming wordt gevoerd door de heer Johan Brinkman en Lodewijk Bartels. Huib Winkelman treedt per direct af als directeur.

DALFSEN – Talent Invest krijgt gefaseerd een meerderheidsbelang in de Frijling Groep.
De directie van de onderneming wordt gevoerd door de heer Johan Brinkman en Lodewijk Bartels. Huib Winkelman treedt per direct af als directeur.

Johan Brinkman is onder meer directeur geweest van Dagmarkt en Bonimarkt en van diverse productie- en handelsondernemingen. Hij is een van de aandeelhouders van Talent Invest. Verkoopdirecteur Lodewijk Bartels heeft jarenlange ervaring in de verkoop van cake, koek, en banketproducten aan de Nederlandse food retail en out-of-home markten.

Met de overname sluit Frijling Groep een turbulente periode af. Sinds 2006 wisselde het bedrijf meerdere keren van directie en werden locaties gesloten.
 

Reageer op dit artikel