nieuws

CupCakeCup: Tros zoekt beste cupcakebakker

Nieuws

CupCakeCup: Tros zoekt beste cupcakebakker

HILVERSUM – De Tros komt in het najaar met een nieuw tv-programma, waarin ze op zoek gaat naar de ‘beste, meest fantasierijke en jonge cupcakebakker van Nederland’. De show, CupCakeCup, gaat in december van start.

HILVERSUM – De Tros komt in het najaar met een nieuw tv-programma, waarin ze op zoek gaat naar de ‘beste, meest fantasierijke en jonge cupcakebakker van Nederland’. De show, CupCakeCup, gaat in december van start.

In tien afleveringen gaat de Tros op zoek naar een jonge kok die de titel CupCakeCup 2012 mag dragen. De deelnemers zijn kinderen tussen de 9 en 12 jaar, die worden bijgestaan door patissiers Remy Duker en Robert van Beckhoven, schrijft het AD.

De Tros komt met het programma omdat cupcakes ‘hot’ zijn: ‘Als traktatie, als cadeautje, bij een hightea of gewoon bij de koffie. Cupcakewinkeltjes en sites schieten als paddenstoelen uit de grond, maar iedereen met een beetje fantasie is in staat om zélf de prachtigste creaties te maken.’

 

Reageer op dit artikel