nieuws

Banketbakkerij Stevers toont sociale kant

Nieuws

Banketbakkerij Stevers toont sociale kant

ALPHEN AAN DEN RIJN – Tweehonderd verstandelijk gehandicapten toerden afgelopen weekend door het Groene hart. Een tocht die mede is mogelijk gemaakt door Banketbakkerij Stevers uit Alphen aan den Rijn.

ALPHEN AAN DEN RIJN – Tweehonderd verstandelijk gehandicapten toerden afgelopen weekend door het Groene hart. Een tocht die mede is mogelijk gemaakt door Banketbakkerij Stevers uit Alphen aan den Rijn.

Eigenaar Ard van den Berg was een van de vele rijders in de stoet. De banketbakker reed mee in zijn speciale Mini met aanhangwagen. Tot volle tevredenheid van een van de tweehonderd verstandelijk gehandicapten die in mocht stappen. In totaal deden 136 mini’s mee aan de jaarlijkse tocht.
 

Reageer op dit artikel