nieuws

BAKKERSVAK 2013 in de startblokken

Nieuws

BAKKERSVAK 2013 in de startblokken

ROSMALEN – De eerste editie van BAKKERSVAK was zo’n succes, dat EasyFairs alweer druk bezig is met de organisatie van BAKKERSVAK 2013. De beurs vindt plaats op zondag 10 en maandag 11 maart 2013 in Autotron Rosmalen.

ROSMALEN – De eerste editie van BAKKERSVAK was zo’n succes, dat EasyFairs alweer druk bezig is met de organisatie van BAKKERSVAK 2013. De beurs vindt plaats op zondag 10 en maandag 11 maart 2013 in Autotron Rosmalen.

Deze tweede editie zal bol staan van smakelijke workshops, leerzame demonstraties, beroemde gasten, awarduitreikingen en spetterende shows. Het thema beleven, zien en proeven zal nog meer uitgelicht worden en de bakkerijsector wordt verleid om met nieuwe producten en inzichten aan de slag te gaan. De twee dagen staan in het teken van oplossingen op het gebied van ondernemerschap, investeringsbeslissingen en kostenbesparingen.

BAKKERSVAK is met dit uitgebreide programma de perfecte manier voor toeleveranciers om in contact te komen met (potentiële) klanten en nieuwe markten te ontdekken en bewerken. Voor meer informatie en deelname www.easyFairs.com/BAKKERSVAK-NL of neem contact op met Mardjan Mohammadi via telefoonnummer 0162 – 408 997.
 

Reageer op dit artikel