nieuws

Bakker Bart in Baarn heropend

Nieuws

Bakker Bart in Baarn heropend

BAARN – Na een snelle maar ingrijpende verbouwing kon Bakker Bart Baarn aan de Laanstraat afgelopen dinsdag worden heropend.

BAARN – Na een snelle maar ingrijpende verbouwing kon Bakker Bart Baarn aan de Laanstraat afgelopen dinsdag worden heropend.

Het echtpaar Koopman, dat het Baarnse filiaal van de landelijke bakkerijketen onlangs overnam, is niet nieuw in de wereld van brood en banket. Ook de Bakker Bart filialen in Huizen en Almere worden gerund door deze ondernemers. De korte afstand tussen die winkels en de Laanstraat deed hen kiezen voor een derde zaak in Baarn.

In de winkel zijn nieuwe wanden geplaatst, is een nieuwe vloer gelegd, zijn andere meubels geplaatst en is er geverfd. De heer Koopman: ‘We hebben een gezellige huiskamer van de zaak willen maken en hopenlijk vinden de klanten dat het is gelukt.’

 

Reageer op dit artikel