nieuws

Zomer in chocolade bij Van Ooijen

Nieuws

Zomer in chocolade bij Van Ooijen

TIEL – Gerard van Ooijen, chocolademeester en eigenaar van bakkerij Van Ooijen in Tiel, loopt graag voorop wat betreft nieuwe trends in bonbonland. Nu heeft hij de zomer gevangen in chocolade, door bonbons te vullen met zomerse likeuren zoals limoncello en sambuca.

TIEL – Gerard van Ooijen, chocolademeester en eigenaar van bakkerij Van Ooijen in Tiel, loopt graag voorop wat betreft nieuwe trends in bonbonland. Nu heeft hij de zomer gevangen in chocolade, door bonbons te vullen met zomerse likeuren zoals limoncello en sambuca.

‘In de winter had ik bonbons met uitjes en olijven. Die waren meer voor bij de borrel. Nu heb ik de borrel er in gedaan’, vertelt Van Ooijen aan regionale krant StadTiel. Veel mensen genieten in de zomer graag van een koude limoncello of piña colada, net als Van Ooijen. Alleen drinkt hij de drankjes niet op, maar maakt er bonbons van, zoals de piña colada bonbon.

‘Ik hou niet van standaard, wel van bijzonder. Ik maak al veertien jaar bonbons, het is echt mijn ding. Ik vind het gewoon geweldig’, vertelt Van Ooijen. De chocolademeester werkt regelmatig mee aan boeken en bedenkt graag, samen met andere chocolatiers, nieuwe trends.
 

Reageer op dit artikel