nieuws

Zoektocht naar Dutch Chocolate Master van start

Nieuws

Zoektocht naar Dutch Chocolate Master van start

ZUNDERT – Op 6 en 7 april 2013 vinden de nationale selectiedagen van de World Chocolate Masters 2013 plaats. Wie volgt Frank Haasnoot op als Dutch Chocolate Master?

ZUNDERT – Op 6 en 7 april 2013 vinden de nationale selectiedagen van de World Chocolate Masters 2013 plaats. Wie volgt Frank Haasnoot op als Dutch Chocolate Master?

Tijdens de selectiedagen zullen de jury en het publiek te zien krijgen hoe Nederlandse chocoladetalenten het thema ‘The Architecture of Taste’ vertalen naar prachtige chocoladecreaties. Tijdens de twee dagen moeten de deelnemers vijf creaties maken: een chocoladeshowsierstuk, een gelaagde chocoladetaart, een gemouleerde praline, een gastronomisch dessert en een klassieke tompouce op een hedendaagse manier gepresenteerd. Onder de finalisten wordt een prijzenpakket van €75.000 verdeeld.

De vorige editie in 2011, werd voor het eerst gewonnen door een Nederlandse deelnemer. Frank Haasnoot verraste de chocoladewereld met mysterieuze sculpturen en bijzondere smaakcombinaties (zie foto’s).

Voor meer informatie, ook voor inschrijven, zie www.worldchocolatemasters.com.
 

Reageer op dit artikel