nieuws

Starbucks koopt bakkerijketen

Nieuws

Starbucks koopt bakkerijketen

SAN FRANCISCO – Koffieketen Starbucks heeft bakkerijketen La Boulange gekocht om haar zwakste schakel, eten, te verbeteren.

SAN FRANCISCO – Koffieketen Starbucks heeft bakkerijketen La Boulange gekocht om haar zwakste schakel, eten, te verbeteren.

Op dit moment is 19 procent van de totale Amerikaanse inkomsten afkomstig van het eten bij de koffieketen, schrijft Fastservice Entree. Samen met de eigenaar van La Boulange, de Bay Bread Group, wil Starbucks dit verbeteren.

Starbucks wil eerst de croissants, gebakjes en koekjes van de bakkerij in de Starbucks-vestigingen aanbieden. Daarnaast wil de koffieketen de bakkerij uitbouwen tot een nationale keten in Amerika. De Bay Bread Group heeft nu al 19 vestigingen in San Francisco. 

Reageer op dit artikel