nieuws

RTL4-serie leidt tot ‘Zomer in Zeeland-brood

Nieuws

RTL4-serie leidt tot ‘Zomer in Zeeland-brood

RENESSE – RTL4 zendt in de zomer een Zeeuwse comedy uit: ‘De Contessa van Renesse’. Krijger Molenaars en Zeeuwse boeren en bakkers hebben deze aandacht voor de provincie aangegrepen om een speciaal brood op de markt te brengen: ‘Zomer in Zeeland-brood.

RENESSE – RTL4 zendt in de zomer een Zeeuwse comedy uit: ‘De Contessa van Renesse’. Krijger Molenaars en Zeeuwse boeren en bakkers hebben deze aandacht voor de provincie aangegrepen om een speciaal brood op de markt te brengen: ‘Zomer in Zeeland-brood.’

Het brood is een licht meergranenbrood, met een nootachtige smaak met gezonde zaden en als basis de zongerijpte Zeeuwse tarwe. Het brood is vanaf 2 juli te koop bij bakkers in Zeeland en omstreken. Daarna wordt het brood verkocht in heel Nederland. De serie komt in september op televisie.

Henk Krijgen van Krijger Molenaars: ‘De samenwerking tussen ons en de producenten van de Contessa van Renesse in de landelijke promotie van Zeeland op RTL is een geweldige kans om ook de bakker en de boer op de kaart te zetten.’ Dit gebeurt door middel van een poster- en flyercampagne en de website www.zomerinzeelandbrood.nl. Op de website vindt de consument informatie over het brood, maar kan hij ook nog een Zeeuws vakantiehuis voor een heel jaar winnen.
 

Reageer op dit artikel