nieuws

Netwerk Brood gelanceerd

Nieuws

Netwerk Brood gelanceerd

PAPENDRECHT – Netwerk Brood wordt op maandag 18 juni gelanceerd door het European Bakery Innovation Centre (EBIC) op LinkedIn.Met Netwerk Brood wil EBIC kennis en ervaring delen om waarde te behouden en vermeerderen binnen de bakkerijsector.

PAPENDRECHT – Netwerk Brood wordt op maandag 18 juni gelanceerd door het European Bakery Innovation Centre (EBIC) op LinkedIn.Met Netwerk Brood wil EBIC kennis en ervaring delen om waarde te behouden en vermeerderen binnen de bakkerijsector.

EBIC is sinds april 2010 al actief op Linkedin met een internationale discussiegroep genaamd EBIC. Via dit platform worden op internationaal niveau alle thema’s besproken die in de bakkerij spelen. Uiteindelijk ontstaat daardoor meer kennis, ideeën en innovaties.

Nederlands
Uit onderzoek blijkt dat de voertaal Engels voor een aantal Nederlandse bakkers een drempel is om er actief aan deel te nemen. Daarom heeft EBIC besloten Netwerk Brood als Nederlands platform op te richten. Daarmee is dit het eerste Nederlandse social media platform binnen de bakkerijsector om echt inhoudelijk online met collega’s te praten over alles wat er speelt binnen onze branche, zegt Claudia de Jong, Marketing Communicatie Manager bij EBIC. U kunt zich aanmelden om mee te doen met de discussie. Meld u aan bij Netwerk Brood LinkedIn. In Bakkerswereld van 13 juli een artikel over dit Netwerk Brood.
 

Reageer op dit artikel