nieuws

NBOV houdt studiereis naar Turkije

Nieuws

NBOV houdt studiereis naar Turkije

GOUDA – De NBOV en de HOGIAF (de Turkse federatie van jonge ondernemers in Nederland) houden ter ere van het 400-jarig jubileum van de diplomatieke betrekkingen tussen Nederland en Turkije een studiereis naar Turkije.

GOUDA – De NBOV en de HOGIAF (de Turkse federatie van jonge ondernemers in Nederland) houden ter ere van het 400-jarig jubileum van de diplomatieke betrekkingen tussen Nederland en Turkije een studiereis naar Turkije.

Het doel van de reis (22 t/m 26 september) is via kennisuitwisseling over Turkse producten, cultuur en bedrijfsvoering sterker maken in hun concurrentiepositie. Tijdens de studiereis worden Turkse bakkerijen bezocht, kennisgemaakt met Turkse specialiteiten en er worden Turkse grondstoffenleveranciers bezocht.

NBOV-voorzitter Jos den Otter: ‘Ik weet zeker dat we waardevolle nieuwe ideeën opdoen als we de samenstelling, productie en beleving van producten op locatie ervaren.’

 

Reageer op dit artikel