nieuws

Meesterbakkers bakken voor Dirk Kuyt Foundation

Nieuws

Meesterbakkers bakken voor Dirk Kuyt Foundation

DOETINCHEM – De Meesterbakkers verkopen vier weken lang witte puntjes in speciaal bedrukte zakken. Voor elke zak verkochte Goede DoelPUNTJES doneren de Meesterbakkers 20 cent aan de Dirk Kuyt Foundation!

DOETINCHEM – De Meesterbakkers verkopen vier weken lang witte puntjes in speciaal bedrukte zakken. Voor elke zak verkochte Goede DoelPUNTJES doneren de Meesterbakkers 20 cent aan de Dirk Kuyt Foundation!

Naast geld inzamelen voor de Dirk Kuyt Foundation, De foundation zet zich in voor het mogelijk maken en bevorderen van sportactiviteiten voor mensen met een beperking, kunnen klanten meedoen met een prijsvraag op www.meesterbakker.nl  Met het beantwoorden van een paar korte vragen en afmaken van een slagzin, maakt elke bezoeker kans op fantastische prijzen zoals voetballen, door Dirk Kuyt gesigneerde shirts en een rondleiding en voetbalclinic in de Kuip onder leiding van oud international Ben Wijnstekers.

 

Reageer op dit artikel