nieuws

Mama Brood bij Koffietijd

Nieuws

Mama Brood bij Koffietijd

ENTER – Bakker Eric van Otten uit Enter vertelt woensdagochtend tussen 10 en 11 uur meer over de achtergronden en bijzondere eigenschappen van het Mama Brood in het ochtendprogramma Koffietijd op RTL 4.

ENTER – Bakker Eric van Otten uit Enter vertelt woensdagochtend tussen 10 en 11 uur meer over de achtergronden en bijzondere eigenschappen van het Mama Brood in het ochtendprogramma Koffietijd op RTL 4.

Mama Brood werd 3 weken geleden officiëel geïntroduceerd en is een initiatief van Bakkerij Van Otten uit Enter en Bakkerij v.d. Wal-Jolink uit Apeldoorn. Het is een brood zonder e-nummers, lactosevrij en op basis van eko-bloem.

Per brood wordt 15 cent afgedragen aan de projecten van Cordaid Memisa, een hulporganisatie die zich bezig houdt met het tegengaan van moedersterfte in arme landen.

Lees ook:

Eric van Otten over Mama Brood

Mama Brood al bij 300 bakkers 

 

 

 

Reageer op dit artikel