nieuws

Jubileum De Rouw goed gevierd

Nieuws

Jubileum De Rouw goed gevierd

VUGHT – In Heeswijk hebben zondagmiddag honderden klanten het 50-jarig jubileum van Patisserie de Rouw uit Vught gevierd.

VUGHT – In Heeswijk hebben zondagmiddag honderden klanten het 50-jarig jubileum van Patisserie de Rouw uit Vught gevierd.

Arthur en Doris de Rouw waren sprakeloos door de grote opkomst op het feest. ‘Ik had van te voren wakker gelegen of er wel mensen zouden komen met het slechte weer’, zegt Doris de Rouw tegen Omroep Brabant. Arthur de Rouw laat via Twitter weten te hebben genoten van de opkomst en de lieve woorden.

Het feest werd gehouden in de Interart beeldentuin. Die was voor de gelegenheid gedecoreerd met onder andere rozen van marsepein.

De vader van Arthur de Rouw begon de patisserie vijftig jaar geleden in Vught met 25 gulden omzet per dag. In de loop der jaren is het assortiment steeds groter en beter geworden. Volgens Arthur de Rouw zijn de klantvriendelijheid en kwaliteit de ingrediënten voor het grote succes van zijn zaak.
 

Reageer op dit artikel