nieuws

Gratis volkorenbroodjes op NS-stations

Nieuws

Gratis volkorenbroodjes op NS-stations

WAGENINGEN – Reizigers op vier grote NS-stations kunnen op 18, 19, 20 en 21 juni de dag goed beginnen met gratis volkorenkrentenbollen van het Voorlichtingsbureau Brood.

WAGENINGEN – Reizigers op vier grote NS-stations kunnen op 18, 19, 20 en 21 juni de dag goed beginnen met gratis volkorenkrentenbollen van het Voorlichtingsbureau Brood.

Het uitdelen van de krentenbollen gebeurt in het kader van de campagne ‘Wat je ook doet, volkoren is altijd goed’, waarmee de bakkersbranche heel Nederland wil verleiden tot volkoren.

Het volkoren-promotieteam, dat eerder ook bij de finish van de Alpe d’HuZes aanwezig was, deelt de gezonde broodjes ’s ochtends van 7 tot 11 uur gratis uit op Amsterdam Centraal (18 juni), Rotterdam Centraal (19 juni), Den Haag Centraal (20 juni) en Leiden Centraal (21 juni).

Samen met de broodjes deelt het promotieteam ook flyers uit, waarin reizigers kunnen lezen wat de gezondheidsvoordelen van volkoren zijn. In de campagne is daarnaast aandacht voor het nieuwe kenmerk ‘100% volkoren’. Het kenmerk zorgt ervoor dat broodeters volkorenbrood voortaan makkelijker kunnen herkennen.

Reageer op dit artikel