nieuws

Echte Bakker Hazenberg schrijft roman

Nieuws

Echte Bakker Hazenberg schrijft roman

VLAARDINGEN – Frank Hazenberg van Echte Bakker Hazenberg heeft de smaak te pakken. Na zijn twee boeken over de IJsmop heeft hij nu een streekroman geschreven.

VLAARDINGEN – Frank Hazenberg van Echte Bakker Hazenberg heeft de smaak te pakken. Na zijn twee boeken over de IJsmop heeft hij nu een streekroman geschreven.

Het fictieve verhaal (430 pagina’s) gaat over het harde, armoedige vissersbestaan van de 21-jarige Jaan. Het verhaal speelt zich af in het Vlaardingen van 1950. Als hij zijn hart aan Stien, de dochter van de reder verliest, komt de onafwendbare keuze steeds dichterbij. Hij wordt gaandeweg gedwongen de onvermijdelijke keuze te maken tussen het bestaan als haringvisser of een leven aan wal.

Actie
De verkoopprijs van het boek is 19,95 euro. Ieder exemplaar is voorzien van een kortingscoupon voor boterkoek met haring waarvan Hazenberg 50 cent afdraagt aan stichting zeillogger Balder. Bij aankoop van Balderwit Baldervolkoren meergranen draagt Hazenberg 25 cent af aan de stichting.

 

Reageer op dit artikel